Estació Marítima. Moll de la Pansa s/n Dènia (Alacant)
Palma, Mallorca (isla), España
39.5647420154051 2.63966631738276añadir opinión escribe una opinión sobre este sitio
Suso lo descubrió en diciembre de 2008
Aquest estiu vam reservar/comprar tres bitllets per anar a Formentera des de Dènia amb aquesta companyia de ferrys. Era l'única que feia el viatge directe des de Dènia (sense fer escala a Eivissa). Una setmana abans de l'eixida ens vam assabentar per les notícies de la televisió que estaven cancel·lant viatges a Formentera i vam telefonar per saber la nostra situació però ens van dir que no ens preocuparem perquè si no ens havien telefonat el nostre viatge no estava cancel·lat. El que sí ocorria és que el dia de tornada s'havia d'ajornar un dia més i ho vam fer per telèfon. Després vam telefonar a l'apartament per allargar un dia més l'estada a l'illa.
Tot anava bé i el dia abans de l'eixida (un divendres) vam fer les bosses perquè havíem d'eixir aviat pel matí per agafar el vaixell. Tot ho teníem amanit i al voltant de les 19 h ens va arribar un missatge sms d'Iscomar que deia que s'havia cancel·lat el nostre viatge i que per a més informació telefonarem a la companyia. Ho vaig fer i vaig parlar amb tres persones que no em van resoldre res i que l'única solució que ens donaven era anar fins a Eivissa (eixint unes 9 hores abans del previst) però sense informar-nos de l'enllaç cap a Formentera. Després de dos o tres telefonades més amb el mateix resultat, vaig demanar l'anulació dels bitllets. Almenys aquesta persona (des de Mallorca) m'ho va posar fàcil.
Amb la seu d'Iscomar a Dènia no vaig poder parlar perquè o comunicava o no contestaven.
Què trist no poder anar de viatge per culpa d'una companyia d'impresentables com aquesta que només pensa en els diners que volen guanyar.
"Hola a todos, Primero que todo daros la bienvenida a este primer post en el blog de Ismyhotel.com (Hotel playa y ofertas de hotel..."
ver más: agencias de viajes en Palma
suscríbete a Iscomar