Cabanes als Arbres

02/11/2009

Original i divertit

ara ja podem dormir dalt d'un arbre amb unes mínimes comoditats, entre elles un llit! Aquestes originals cabanes tenen tot el necessari per passar un cap de setmana diferent en ple contacte amb la natura. Al matí ens trobarem un esmorzar que caldrà pujar amb la cistella i gaudirem de l'àpat dalt de l'arbre. No tenen electricitat ni aigua corrent; però les espelmes cobreixen les necessitats bàsiques d'il·luminació nocturna. I tot al vell mig del bosc a la comarca de la Selva.

7 comentarios anteriores

Jordina Llumà Garcia

Princesa66, quien vive en tu principado? imagino que la gente más inculta e ignorante de la España profunda... tambien quieres que te traduzcamos lo que quiere decir "Cabanes als arbres"? imagino que este concepto lo conoces, porque es donde seguramente vivas.

9 de diciembre de 2011

Richard

PRINCESSA66, Como Americano conozco Madrid y Barcelona, dos grandes ciudades con gente estupenda, que problema quieres crear princessa, yo entiendo que un Catalan se siente mal con la gente que desprecia una lengua propia, por que ese desprecio y desconsideración, realmente entiendo que el problema se llama Ignorancia.

25 de mayo de 2012