2 sitios, 7 siguiendo, 6 seguidores, 2 descubiertos, 239 visitas

Sonia Diaz

Comercial y Ferretería Díaz

+34 977 68 47 02

Carrer del Consolat de Mar 22 el Vendrell, Tarragona provincia, España

guardado por 2 personas

ver más ferretería y bricolaje en el Vendrell

Comercio del sector de la Ferreteria

Sonia Diaz lo descubrió en julio de 2009

cosnulta su blog, muy interesante! ferreteriadiaz.es Es un centro comercial donde puedes encontrar todo tipo de material de bricolaje e industrial, menaje, jardineria, carpinteria, pintura i mil articulos más....

etiquetas: , , , , , , ,

Restaurant Tasta

+34 977 68 29 38

Av. Palfuriana,104 Coma-ruga (El Vendrell), coma-ruga (el Vendrell) el Vendrell, Tarragona provincia, España

guardado por 2 personas

ver más restaurantes en el Vendrell

Restaurant Tasta

Sonia Diaz lo descubrió en julio de 2009

La Fundació Santa Teresa del Vendrell treballa des de fa més de trenta anys a les comarques de Tarragona i té com a missió “normalitzar les relacions laborals i socials de les persones amb dificultats d’inserció laboral i social, garantint la seva participació activa, per millorar la seva qualitat de vida”.

Amb gestió professionalitzada, ofereixen serveis de qualitat, en col•laboració amb tot tipus d’entitats, empreses i administracions. Busquen sempre l’aportació de valor mutu i la generació de solucions sinèrgiques. Actualment, ofereixen serveis assistencials, residencials, d’esport i lleure, formatius i laborals... a més de tres-centes persones amb dificultats d’inserció.

La finalitat de l’Escola de Turisme del Baix Penedès és millorar l’ocupabilitat de les persones amb dificultats d’inserció laboral amb la creació de condicions favorables a la inserció, i en col•laboració amb els empresaris del sector del turisme de la comarca del Baix Penedès.

Treballen amb les persones per millorar les seves possibilitats laborals. Treballen amb el sector per conèixer les seves necessitats i les seves ofertes d’ocupació.

Gràcies a la implicació del territori i a la col•laboració d’entitats, administracions i del mateix sector del turisme, disposen d’un model d’ensenyament integrador, innovador i de qualitat.
Cuina de mar i muntanya, carta d'arrossos, coques enramades, torrades i moltes més coses.
Oberts de dimarts a dissabtes i diumenges al migdia. No t'ho perdis!

(El restaurant és un projecte d'inserció laboral de l'Escola de Turisme)

etiquetas: , , , ,